HTML

I.fejezet

Egy kezdőleges könyv amit egszer szeretnék kiadni de ehhez kellene pár kritika ( jó is ) .

Friss topikok

Címkék

Archívum

És az álom valóra válik... I.rész II.fejezete

Egy feltörekvő író 2011.07.07. 09:28

Szaladtam ahogy bírtam.                                                                                      A csupasz lábamat a selymes , térdig érő fű simogatta. A levegő most is hűvös volt szinte már jéghideg. Az erdő volt ahol most futottam . Az az erdő amiben az előbb a halot nő vérét szívtam. Újra átéltem azt a mámort amit a még meleg vére okozott. Hátrapillantottam és láttam a hullát ahogy egyre távolabb kerülök tőle. Amint emberi szemmel nézve látótávolságra kerültem megálltam és figyeltem , hogy mi történik a test körül. Mivel álmomban vámpír voltam ezért, ötször jobb volt a szemem, mint egy emberé és ötször jobb volt a hallásom is. Három ember akik valószínüleg férfiak voltak odamentek a női testhez. Hallottam amint az egyik megszólal:

-Mi történhetett szegény lánnyal? 

-Azt hiszem lelőtték de nem vagyok biztos benne.-mondta a másik-Olyan akár egy összeaszott szilva.De mitől?

-Igen -azállt be a harmadik is a beszélgetésbe-Egy lövéstől nem veszít ennyi vért egy ember!-mondta és elővette a mobilját a zsebéből. Bepötyögött rajra három számot és beleszólt. Tudtam , hogy a rendőrséget hívja ezért nem figyeltem a beszélgetésre a telefonáló és rendőr között, helyette inkább futni kezdtem. Azt is tudtam , hogy ha kijön a rendőrség akkor azt a területet is szemülyre veszik ahol én álltam úgy 2 másodperce. Ekkor újra felriadtam és verejtéktől vizes homlokomat törölgettem. Felültem az ágyban és ezt kérdeztem magamtól

-Hm...fura...ez az álom...sosem fog véget érni?...FOLYTATÁS KÖVETKEZIK...

Szólj hozzá!

És az álom valóra válik... I. rész I.fejezete

Egy feltörekvő író 2011.07.06. 08:58

 Minden személy csak kitaláció. Az esetleges valósággal megegyező dolgok csupán a véletlen művei. De lehetnek valós helyszínek. Biztosítom a kedves olvasóimat , hogy ezek a dolgok pusztán a fantáziám remekművei !   JÓ    SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK ! Egy feltörekvő író :)

 

  Ahogy ültem a testemet átjárta a hideg hegyi fuvallat.

Hallottam a fák suhogását , a madarak csiripelését bár ettől nem lett barátságosabb a külvilág. A fenyő illata átjárta a levegőt. De ekkor egy sikoly hangja töltötte meg a levegőt rettegéssel. Egy lövés zaja törte meg még jobban a csendet. A hangra összerázkódtam. Hirtelen minden elcsendesedett. A szél viszont erősebben kezdett fújni. De a madarak szétszéledtek. A halál betöltötte az ürességet egy részét. Hirtelen lecsillapíthatatlan éhséget éreztem. Felálltam és futni kezdetm a lehetséges hulla irányába. Csak futottam egyre gyorsabban és gyorsabban. Megtaláltam a halottat aki egy 20-25 éves nő volt. Kissé ismerős arca fehéren világított a talaj barna levelein. Szőke hajú , zöld szemű lány volt. Tudom is , hogy honnan ilyen ismerős ! Egy gimibe járunk bár Ő jóval felettem jár.Odamentem és letérdeltem melléje.Ekkor még jobban eluralkodott rajtam a szomjúság. Nagyon váratlanul még is ösztönsen a csuklójába haraptam.Elkezdtem szívni a még meleg emberi vért. A forróság elöntötte a testem egészét és nem bírtam abbahagyni.Annyira forró volt , hogy mardosta a torkom de nem érdekelt. Éhes voltam.Már kezdtem belefeletkezni de ekkor hangokra és léptek zajára lettem figyelmes.Nem akartam abbahagyni. Nagyon nehéz volt megállni de muszály volt hiszen bármelyik percben ideérhetnek. De ekkor vége volt.

-Hm...csak álom volt...hm...nyugi..csak álom volt.-nyugtatgattam magamat. A házban csend honolt. Bizonyára éjfél körül lehetett. Csak a mókuskerék hangja törte meg a csontig hatoló csendet amiben a hörcsögöm Poci , futott. Visszafeküdtem az ágyba és gondolkozni kezdtem ezen a nagyon si élethű álmon.Tényleg, mintha éreztem volna a vér szagát és a levegő hűvösségét.
 

 

Címkék: könyv halott vámpír hulla kezdetleges

Szólj hozzá!